• Herfst

    Onze hoveniers maken uw tuin graag klaar voor de winter.
    Bel nu voor een najaarsbeurt!

Vacature (leerling-) Hovenier

Werk jij graag buiten? Nagel Hovenier is op zoek naar een enthousiaste (leerling) hovenier die samen met ons dagelijks zorgt voor aanleg en onderhoud van tuinen. Ben jij flexibel, heb je oog voor de klant en ben je op zoek naar een afwisselende baan als hovenier? Neem dan contact op!

Jouw baan

Als (leerling) hovenier voer je afwisselende werkzaamheden uit. Je bent dagelijks bezig met aanleg en onderhoud van tuinen. Hierbij kun je denken aan boomverzorging, straatwerk, plaatsen van schuttingen, aanleg van beregening en verlichting, knippen van hagen en grasmaaien. Geen dag is hetzelfde! Terras overkapping van Douglas hout

Wie zoeken wij?

Je werkt graag buiten en hebt een passie voor het groenvak. Je kunt goed samenwerken en je bent klantgericht. Daarnaast ben je bereid om zeer diverse werkzaamheden uit te voeren of eigen te maken. Dit kan in een voltijds-dienstverband of als onderdeel van een BBL-opleiding.

Wat bieden wij jou?

Dagelijks afwisselend werk in en om de tuin. Een kans om hovenier te worden of je verder te ontwikkelen als hovenier. Wij bieden (naast de BBL-opleiding) diverse mogelijkheden om door te groeien in het hoveniersvak.
Logo SBB

Contact

Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners