• Herfst

    Onze hoveniers maken uw tuin graag klaar voor de winter.
    Bel nu voor een najaarsbeurt!

Het begin van Nagel Hovenier

ornament bij avond1

Nagel Hovenier is in 2002 opgericht door Elbert Nagel. Na de eerste jaren een klantenbestand opgebouwd te hebben is in 2006 de stap gemaakt om fulltime het hoveniersvak te gaan beoefenen en de vaste aanstelling bij SGS te verlaten. In de afgelopen jaren is de tuin steeds belangrijker geworden in het dagelijks leven en daarmee zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van de tuin. Hoewel er sinds de start veel is veranderd zijn onze uitgangspunten hetzelfde gebleven.

Onze visie

Bij onze werkzaamheden staat de klant centraal. Zowel voor, tijdens als na onze werkzaamheden zorgt het directe contact met u ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een tuin die uitstekend aansluit op hun wensen, waarbij jarenlang gebruiksgemak gegarandeerd is.

Onze diensten

Nagel Hovenier draagt zorg voor ontwerp, aanleg en onderhoud van de buitenruimte. Wij verzorgen voor particulieren en bedrijven het werk aan de tuin. Of het nu gaat om beplanting, bestrating, houtconstructies, beregeningsinstallaties, vijveraanleg of verlichting. Hierbij zijn wij steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om u altijd van uitstekende service te voorzien.

Logo SBB

Contact

Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners