• Cashback TUINKEUR

    Maak nu kans op wel €1000 terug!
    Doe mee!

  • Tuinkeur

Alles voor uw tuin

Onze ervaring en deskundigheid in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin of andere groenvoorziening, de oplossing die wij gemeentes bedrijven en particulieren aanreiken, geeft u de garantie dat Nagel Hovenier als geen ander ook uw tuin kan verzorgen.

Advies en Ontwerp

Tijd voor een nieuw ontwerp in uw tuin of wilt u adviezen over een renovatie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij een passend advies voor uw tuin aandragen. Vervolgens zet Nagel Hovenier de wensen voor uw tuin vrijblijvend om in een ontwerp en offerte.

Aanleg en Onderhoud

De vakkundige en enthousiaste medewerkers van Nagel Hovenier zorgen ervoor dat het tuinontwerp dat u voor ogen heeft gerealiseerd wordt. Door onze kennis en goede communicatie met de klant zorgen wij ervoor dat u jaren van uw tuin kunt genieten. Om de tuin in topconditie te houden kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. Zo bent u verzekerd van een tuin die aansluit op uw wensen.

En meer...

De mogelijkheden in de tuin zijn eindeloos. Alles in en om uw tuin pakken wij met beide handen aan. Vragen? neem snel contact met ons op

Professionaliteit

Professionaliteit

Een TuinKeur-hovenier is een vakman die, zowel in de tuin als daarbuiten, professioneel te werk gaat.. Meer informatie >>>

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

U wilt niet voor verrassingen komen te staan. Meer informatie >>>

Vakbekwaamheid

Vakbekwaamheid

Een TuinKeur-hovenier is door zijn scholing en ervaring een vakman. Meer informatie >>>

Service

Service

Service: een speerpunt dat in vele bedrijfsuitingen is terug te vinden. Meer informatie >>>

Kwaliteit

Kwaliteit

Een TuinKeur-hovenier heeft passie voor zijn vak. Meer informatie >>>

Aequor erkend

Contact

  • Schoutstraat 17, 3417 SN Montfoort
  • 0645328880
  • info@nagelhovenier.nl
Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners